Back /

Precedent český dabing



Co nás přivedlo k tomu, že se nyní jako společnost nacházíme na hraně kolapsu a jaké je východisko ze situace, která se vytvořila? Proč je spotřebitelský formát postaven na lži, podvodu, manipulaci, na zachování moci? Spotřebitelský formát "konzumuj a panuj" je kopií systému. Proč selhala manipulativní technologie „spirály mlčení“?

Jak vědomí vykořisťuje lidi?
„Zlatá klec“ vnitřního boje, závisti a vzdorování z pýchy – miliardářů, politiků a dalších. Proč ve spotřebitelské společnosti existují nesprávné hodnoty, hodnocení, přerozdělování peněz, prostředků, nesoulad mezi cenami a vynaloženými zdroji?

Jak zvýšení cen, inflace a další umělé manipulace – tento bič současnosti, tento nástroj spotřebitelského zřízení – vhánějí člověka do dluhové pasti?
Války v dějinách spotřebitelské společnosti – to jsou vždycky něčí finanční zájmy a ospravedlňující lež pro národy. Kdo je skutečný nepřítel lidstva v hlavách lidí? Co je v základu spotřebitelské společnosti?

Neomezená kapitalizace, kvůli níž jsou masy lidí ochuzovány, zatímco bohatí ze všech sil soutěží a měří se pýchou. Různé názory: jaká by měla být maximální laťka omezení kapitalizace jednotlivce?
Kolik člověk potřebuje pro normální šťastný život?

Tvořivá společnost: bezplatné vzdělání, lékařství, dostupné ceny za bydlení a služby, zabezpečující základní lidské potřeby. Jaké jsou výhody vytvoření jediné plánované ekonomiky sjednocené tvořivé světové společnosti?

Široké zveřejnění – precedent, vytvořený samotnými lidmi a měnící budoucnost. Proč dnes přestávají fungovat technologie zombování lidí? Bod varu. Jak dát chaos do pořádku? Proč lidé na celém světě mluví přímo a otevřeně? Proč se lidé stávají svobodnějšími? Proč jeden člověk může udělat mnoho?

Proč je důležitá kolektivní odpovědnost místo moci a vykořisťování ostatních jedním člověkem? Proč je důležité nepřenášet odpovědnost na jiné za svou duchovní spásu, za vlastní život, nýbrž převzít zodpovědnost, pracovat na sobě?

Prudká změna klimatu - antropogenní faktor nebo cykly, které se opakují každých 12 tisíc let? Co čeká na lidi v nejbližší budoucnosti, pokud lidé udělají volbu ve prospěch jednoho nebo druhého směru rozvoje společnosti? Proč je důležité, aby se lidé spojili již teď? Proč mezinárodní hnutí ALLATRA tak rychle roste po celém světě?

Proč člověk hledá svobodu ve vnějším, ale nachází jen zklamání a prázdnotu? Proč moc a všechno, cokoliv by člověk vlastnil v tomto světě, je všechno dočasné a rychle pomíjivé? Proč ve vědomí panuje strach ze změn, proč se vědomí bojí duchovní proměny člověka? Kdo vytváří tyto myšlenky v hlavě? Jak člověk platí svou pozorností za vlastní osud? Kontakt bílého a černého, Duchovního světa a materiálního světa, co se stane, když... Jak se z "mrtvého" stát Živým?

Transformace společnosti začíná od tebe.

Kategorie Nezařazeno

Délka filmu: 02:00:02 (Pokud spustíte lejászást {čas} skončí film.)

čtení 2.693 čas

Nahraný: 2020-03-14 18:45:00 (4 éve)


Podobný Nezařazeno