Back /

Kajínek 2. část - Zpověď | celý dokument



Jiří Kajínek. Třikrát se mu podařilo uniknout z nejstřeženějších českých vězení. Jeho útěk z přísně střežené věznice Mírov, odkud se mu jako jedinému vězni v historii podařilo uprchnout, se stal legendou. O jeho životních osudech vznikl i úspěšný film.
Život Jiřího Kajínka by ale vydal na filmů několik. Byl úspěšným hazardním hráčem, profesionálním zlodějem, milionářem, údajným nájemným vrahem, nejhledanějším mužem v zemi, mediální hvězdou i sexuálním idolem. A nyní je nejznámějším českým doživotně odsouzeným vězněm. Má nadprůměrné IQ i schopnost velmi přesně formulovat to co chce říci.
Díky dvoudílnému dokumentu máte jedinečnou příležitost, strávit v jeho charismatické společnosti několik hodin, ve kterých Jiří Kajínek probírá nejen své rodinné poměry, ale i okolnosti vlastního zatčení, kriminální začátky i zábavné historky z podsvětí. A to v dosud nezveřejněném rozhovoru, pořízeném během několika let návštěv, v přísně střežené samovazbě.
Jiří Kajínek je fascinující i kontroverzní osobnost, která rozděluje společnost na dva nesmiřitelné tábory. Na jakou stranu se přikloníte vy?

První část: https://www.youtube.com/watch?v=4lmqSFmec-o

Kategorie Dokumentární

Délka filmu: 00:40:51 (Pokud spustíte lejászást {čas} skončí film.)

čtení 392.597 čas

Nahraný: 2017-03-22 08:00:00 (7 éve)


Podobný Dokumentární